Ha kell, a háztetőről kiáltom, hogy Jézus él!

Get Adobe Flash player

Legújabb cikkek

Ima ügyfélkapu


Istenugyfelszolgalata2

Az EU hivatalosan szembehelyezkedett Isten kiválasztott nemzetével, Izraellel.

Előszó:
A KMA nem politizál, mert teljesen értelmetlennek látjuk a politikai események körüli színvonaltalan vitákat.
A nép mindig abban a politikai és gazdasági állapotban leledzik, amit abban az időszakban kiérdemelt magának, és amit az ott élő keresztények kiharcoltak maguknak (hit, ima és cselekedetek által).
Szóval a KMA nem fog politizálni, viszont vannak olyan események, amelyek mellett nem lehet csak úgy elmenni.
Ilyen pl. az EU döntése, amely szembehelyezkedett Izrael eddigi politikai irányvonalával.

Váratlanul érte Izraelt az Európai Unió által kiadott új irányelv, amely a kétoldalú kapcsolatokat szabályozza újra. Az intézkedéssel Brüsszel bojkottot hirdet minden olyan szervezettel és oktatási intézménnyel szemben, amely bármilyen kapcsolatban áll a „megszállónak” minősített izraeli telepesekkel. Az egyoldalú és diszkriminatív direktíva veszélyezteti a 28 uniós tagállam és Izrael közötti 40 milliárd eurós évi kereskedelmi forgalmat is.
„Gazdasági terrorizmusnak” nevezte az Európai Unió döntését Naftali Bennett. Az izraeli gazdasági miniszter szerint, ha Brüsszel bármilyen formában részt kíván venni a közel-keleti diplomáciai rendezésben, tartózkodnia kellene az ilyen egyoldalú lépésektől.
A The Tablet magazin által előzetesen közzétett dokumentum alapján Brüsszel törvénytelennek minősít az 1967 előtti „határokon” túli minden izraeli jelenlétet. Az Európai Unió eddig is nyilvánvalóvá tette, hogy elítéli az „izraeli megszállást”, ám az Európai Bizottság általános uniós irányelvként most először szögezi le azt, hogy nem ismeri el Izrael fennhatóságát „az Izrael által 1967 óta megszállt területeken, amelyek közé tartozik a Golán-fennsík, a Gázai övezet valamint a Nyugati-part, beleértve Kelet-Jeruzsálemet”.
Netanjahu különösen súlyosnak látja azt, hogy Brüsszel „gazdasági-politikai berlini falat” akar felhúzni Jeruzsálem központjában. Az 1967 előtti demarkációs vonalak nemzetközi határrá nyilvánítása elszakítaná Izraeltől az Óvárost, annak zsidó negyedével, a Siratófallal és a Templom-heggyel együtt, csakúgy, mint Dávid király egykori városát, az ősi Jeruzsálemet is. Illegitimmé válna és bojkott alá esne a Kelet-Jeruzsálemben működő Héber Egyetem is, amely a világ egyik vezető tudományos központja.
Teljes cikk itt


Sokan beszélnek Salamon templomának újjáépítéséről, mivel ez bibliai prófécia.
Ha valaki lehetetlenné tenné a templom újjáépítését, valószínűleg nem jönne el a világvége sem.
Tehát itt hatalmas erők, természetfeletti lények háborúja folyik a háttérben.
A központban van Izrael, a maga ellentmondásaival. Akár a Bibliában, ahol az izraeli királyok nagyobb része is a bálványimádásnál kötött ki.
Az egyik oldalon tehát Isten népe áll, a kiválasztott nép, akik közül a Messiás született meg (sokuk szerint még nem jött el).
A másik oldalon viszont az emberiség egyik sötét hajtása sarjadt ki, helyet foglalva a világ legsötétebb szervezeteiben, amelyek a mai napig uralják a világot. Ebből a közegből fog az Antikrisztus is felbukkanni, aki először teljes békességet fog a világra hozni. Utána Istenként fogja imádtatni magát a újjáépített jeruzsálemi templomban, és evvel elkezdődik az emberiség legborzalmasabb három és fél éve.
A szellemi  harc tehát itt a próféciák megakadályozására terjed ki.
Elszigetelni Izraelt a szövetségeseitől és szimpatizánsaitól.
Utána elvenni azokat a területeket, amelyek teret adnának a próféciák beteljesedésének.
Természetesen ez nem fog sikerülni. A bibliai próféciák mindig beteljesedtek, és így lesz ez a jövőben is.


A jeruzsálemi templom rekonstrukciója. A pontos helyét eddig még nem tudták meghatározni.


Az egyik feltételezés szerint ez volt a templom valódi helye. Sokak szerint a három világvallás (muszlim, zsidó, álkeresztény) egyesülni fog (ez fogja hozni a világbékét), tehát pompásan meg fognak férni egymás mellett a különböző templomok.

Egy magát „felekezetközinek" valló zsidó mozgalom azzal a kezdeményezéssel állt elő, hogy a jeruzsálemi harmadik Templom felépítéséhez nem szükséges a Templom-hegy tetején álló Sziklamecset elbontása. Az „Isten Szent Hegyének Látomása" (God's Holy Mountain Vision) nevezetű projekt szerint a zsidók két évezredes víziója: a Templom újjáépítése harmonikusan beleilleszthető a zsidó vallás legszentebb helyén 1300 éve álló iszlám építészeti együttesbe. Yoav Frankel, a kezdeményezés vezetője szerint „a békés közelségben álló vallási szentélyek látomása a Templom-hegyet a vallási rivalizálás helyéből az imádás eredeti szent szerepére alakíthatja át, amelyet közösen gyakorolnak a zsidók, muszlimok és keresztények".
Forrás itt


A KMA üzenete az olvasók felé ez:
Ha furcsa, idegesítő hírekről hallotok, ne aggodalmaskodjatok. Isten mindent a kezébe tart.   
Mert mindaz, a mi az Istentől született, legyőzi a világot; és az a győzelem, a mely legyőzte a világot, a mi hitünk. 1Jn 5:4
Hamis tanítók, hamis krisztusok fognak felbukkanni, félrevezetvén sokakat. És ez bibliai. Jézus nem helyezte a hangsúlyt az ellenük való harcra. A mi elhívatásunk az teljesen más.
Mi választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagyunk, hogy hirdessük Isten hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el minket; 1Pt 2:9

 

Érdekes linkek:

A Templomi Szövetség már rendelkezik az áldozatok bemutatásához szükséges áldozati edényekkel és palásttal. Ezek a Szövetség központjában készen állnak a használatra. A fent említett tárgyak fényképét meg lehet tekinteni a Templomi Szövetség internetes oldalán (látható a frigyláda is. A fotók lapozásához kattints a NEXT vagy PREVIOUS linkre ).
http://www.templeinstitute.org/vessels_gallery_14.htm

A templom és az utolsó hét év
http://idokjelei.hu/2011/01/a-templom-es-az-utolso-het-ev/

Templom Jeruzsálemben
http://utolsoidok.shp.hu/hpc/web.php?a=utolsoidok&o=D6HwBc5OuR