A Facebook szokásrendszerének átkódolása - A nagy Y betű rejtett jelentése!

Ha van valaki, aki meg tud változtatni valamit a földön, akkor az elsősorban a keresztény.
Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön. Mt 28:18
A facebook az egy olyan közeg, mint egy fastfood restaurant, egy Meki, ahol mindent készen, megrágva, sőt akár megemésztve kapsz kézhez. Nincsen választás, tehát a hitbeli cselekedetek sokszor nem tudnak kibontakozni. Megkapod az előre legyártott szöveget, mondjuk "JÉZUS JÓ, ÉS SZERET TÉGED", az emberek elkezdik lájkolni, szivecskézni. Egy nap múlva eltűnik, de jön helyette egy másik, egy hasonló.Hogyan tudnánk ezt áttörni, mint keresztények.
Egyszerű. Át kell kódolni a rendszert.
A lájkolás nem lájkolás lesz, hanem imádkozás.
Meglátok egy bejegyzést, imádkozok azért, ami ott fel van tüntetve és a személyért, aki azt feltette. Ha lehetséges, hozzászólok, egyedi szöveget odaírva (Testvér, imádkoztam érted), vagy a bejegyzésként beírunk egy nagy "Y" betűt! Az "Y" betű egy kezét feltartó embert ábrázol ki grafikailag, tehát azt jelenti ebben az esetben: dicsőítem Istent, hogy sikerülni fog neked mindaz, amit elterveztél!
Ennyi. És evvel az egyszerű cselekedettel (ha valóban megáldod az embereket, mielőtt lájkolsz, ha valóban dicsőíted Istent, mielőtt ipszilonozol, vagyis hozzászólsz egy "Y" betűvel), hatalmas dolgok fognak történni a Fészen. Az áldás futótűzként fog terjedni az emberek életében, mert a passzív lájkolás helyett jön egy aktív hitbéli cselekedetözön. És egy hónapon belül minden keresztény ujjongani fog. Ne felejtsd el: a nemhívők bejegyzéseire is így kell reagálni, sőt ott még jobban. Nekik jobban kell az áldás, mint nekünk, mert nekik még meg kell találniuk az utat Jézushoz. Mint ahogy mi is egyszer megtaláltuk, mert valakik imádkoztak (ipszilonoztak) értünk.


Riasztó

RIASZTÓ
 

Láttál már valakit kilépni egy butikból, [ ... ]

Tovább...
Mi szólnál, ha Isten fülig szerelmes lenne beléd?
Mi szólnál, ha Isten fülig szerelmes lenne beléd?
Az [ ... ]

Tovább...
Jaj, testvér, engem nem szeret senki

JAJ, TESTVÉR!-Jaj, testvér, engem nem szeret senki!
-Persze, [ ... ]

Tovább...