Kampánytervezet keresztény koncertekhez

Ha egy koncertet adunk, akkor azt szeretnénk, hogy a célcsoport nagy számban legyen jelen.
Tehát az első lépésben azt kell megoldanunk, hogy össze legyenek gyűjtve azok az emberek, akiket el szeretnénk érni. Ez egy keresztény közönségnél általában egyszerű, mert a keresztények vadásznak a keresztény összejövetelekre, főleg, ha az ingyenes.
De mi van akkor, ha világiakat, vagy részben világiakat akarunk elérni, akik valójában menekülnek minden olyan eseménytől, amin valamiféle keresztény címke van, mint pl. "Istentisztelet", "Istendicsőítés" vagy "áhítat". Tehát itt olyan megelőző lépéseket kell tennünk, ami meghozza a kedvet a nem-hívőknek is a megjelenésre. Ezt sokan az ingyenesség szólamával próbálják megoldani, de ez manapság már túl kevés ahhoz, hogy valaki betervezze magának a szombat estéjét, hogy egy ingyenes keresztény koncertre ellátogasson.
Mi akkor a megoldás?
A szupermarktokban ha bevezetnek egy új terméket, legyen az sajt, keksz vagy üdítő, kóstolókat osztanak ki a vásárlóknak, hetekig. Ez már egy jó kiindulópont.
De hogyan tudnánk mi az utca emberének ízelítőt adni mondjuk egy keresztény énekesnő zenéjéből? Osszunk ki ötszáz CD-t az utcán? Hát az költséges lenne, és nem lenne hatékony sem, mert az emberek menekülnek egy CD-t osztogató ember elől, csapdát sejtve (okkal).
Hát akkor nézzük a mi verziónkat.
A mi verziónk az egy olyan műanyag, névjegykártya méretű, összecsukható USB2 pendrive, amire ráfér egy CD anyaga (256MB-tól lehet kapni, ára 40 dollárcenttől, vagyis 120ft-tól), a felülete benyomtatható.

   

Ha az énekesnő arcképét nyomtatjuk rá és a koncertinfókat, az, aki ingyenesen megkapta az utcán, nem felejti el a koncert időpontját sem, hiszen ott van hetekig az orra előtt.
A másik jó tulajdonsága pedig az lehetne, hogy a koncerten megjelenő látogatók már csak pénzért vehetnék meg, mint szuvenírt (500-1000ft-ért). Tehát az az összeg, ami elment az utcai osztáson (500x120ft= 60 000ft), az megtérül a koncert alatt (csak 60-120-at kell eladnod). Tehát a kampány legfontosabb promóciós része ingyenessé tehető. A harmadik jó tulajdonsága egy ilyen pendrive-nak, hogy még évekig működik azoknál, akik megkapták. Ilyesmit nemigen dob el az ember, hanem beteszi az irattárcájába, vagy elajándékozza.A második eszközünk a szórólap. Ezt is osztani kell hetekig, jó pár ezret, a környéken.A harmadik eszköz a Citylight reklám.
Ennek az ára forgalmas helyen kb. 60-120 000ft. (egy hónapra), a koncerthelység közelében kell bevetni, de csak akkor, ha ezt a keresztények adományaiból előzetesen összejön.
Az egyénileg felragasztott plakátok jöhetnek még szóba utoljára és az önkormányzati, kerületi újságok, (ezekben ingyenes a hirdetés).

A helyiség: legjobb olyan helyiségeket választani, ami közkedvelt a világiak között (ezt nehogy felváltsad egy ismeretlen helyiségre!), főleg mozik vagy színháztermek jöhetnek szóba. Erre is számolni kell vagy 100-150 000ft-ot (ha van kierősítésed, ez sokkal olcsóbb is lehet), ha nincsenek jó kapcsolatok.

A KMA szívesen besegít az előkészítő munkálatokba és esetleges videó-audió felvételek készítésében.
Infót kérhetsz itt:

Áldjon meg az Úr.
Kma adminisztráció


Magassarkú cipő


Magassarkú cipő
Ahh... milyen magasított [ ... ]

Tovább...
Gyülekezeti látás

 

Gyülekezeti látás

Tovább...
A bolond szűz (önteszt)A bolond szűz (önteszt)


A bolond szüzek azért voltak bolondok, [ ... ]

Tovább...