Az alvilág Góliátjai és a mostani Dávidok

A világ szennycsatornái megnyíltak és előbújtak az alvilág Góliátjai.
A Dávidok még a parittya-lövés előtti órákban vannak.
A kereszténység Saul köré csoportosul, és rettegve hallgatják a Góliátok csúfolódását.
Háborúkat és viszályokat okozó egyének és csoportok, mindenkivel és mindennel közösülők, anarchisták, fajgyűlölők a fajvédők köntösében, hamis feministák, influenszerek, hamis híreket gyártó hírportálok, tömeges migrációt elő-idézők, modern rabszolga hajcsárok, magzatelhajtók, genderisták, gyermek megbotránkoztatók, ateisták, népcsoportokat egymásnak ugrasztók, hamis vallási vezetők... mind a kereszténységet és az Istenünket szidják szavaikkal és tetteikkel. Közben Saul népe behúzza a nyakát és nem mer megszólalni sem. Harcosok, aranyozott páncélokban, hatalmas kardokkal és erős lovakkal, díszes sátrakkal nem mernek a góliátok szemébe nézni. Több százmillió keresztény kényszerült otthona elhagyására (India, Irak, Szíria, Egyiptom, néhány afrikai állam, stb...) , tízezreket gyilkoltak le és több ezer gyülekezet és templom lett felperzselve, volt hogy az összegyűlt hívőkkel együtt.
https://youtu.be/ByK2btMkvxQ?t=3750
És a kereszténység még mindig nem tud választ adni a világban zajló eseményekre.

A világ az egy nagy börtön, ahol megjelent Jézus, és nagy harcok árán, de kifizette a váltságdíjat mindenkiért. 
Megváltotta az embereket, felvívén a fára betegségeinket és bűneinket, meghalt és nem tudta az üzenetet kihirdetni a börtönben. Tehát ezt a feladatot a tanítványaira bízta és a hívőkre (miután feltámadt).
Ezek be is mentek (és a mai napig mennek) a börtönökbe (ami a világ maga), és kihirdették (és hirdetik) a szabadulást mindenkinek, aki hallani akarja. 
Az, aki elfogadta, annak szabad utat kellett biztosítani, kifelé.
Van és volt olyan, aki nem hitte el a hírt, és el sem indult ez miatt.
A harmadik csoport pedig csak röhögött az egészen, és mivel hogy jól érezték magukat a börtönben, nem is foglalkoztak a jó-hírrel többet.Közben a világ szennycsatornái megnyíltak és előbújtak az alvilág Góliátjai.
A kis Dávidok már itt vannak és értetlenül szemlélik, hogy a keresztény vezetők nemigen tudnak választ adni a világ kihívásaira, és általában nagy csöndben vannak. Sokaknak még a koronavírusra sem volt meg a válaszuk (a maszk volt az egyedüli válaszuk), pedig ez a Góliát volt a legegyszerűbben kezelhető a sok közül:  Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból. Mt 15:11    Ez egy KMA fórumtéma is: nézd itt

Hogy mit szeretnénk evvel mondani nektek?
Azt, hogy mi is ilyen kis Dávidok vagyunk (reméljük, te is az vagy), mindig is azok voltunk.
A feladatunk főleg az, hogy aktiváljuk a talentumokat a keresztényekben, majd azt kifejlesztve a létrehozott üzeneteket belőjük azon célcsoportokba, akiknek az üzenet készült.Nekünk szerencsére már nem a Góliátokat kell csúzlival lövöldöznünk, hanem a köréjük fonódó és félrevezetett embereknek kell a kiutat megmutatni Jézus felé. A Góliátoknak katonáik is vannak, és ezeket pedig rá kell venni a dezertálásra.  https://www.kma-hu.com/fontos-uzenetek/317-a-megteres-dezertalas-satan-hadseregebol

Ehhez kellene mindenféle segítség, főleg tettre kész emberek, akiknek van valami művészetekkel kapcsolatos talentumuk (ének, tánc, színészkedés, zenélés, festés-rajz-grafika stb...), imádkozókra nagy szükség van mindig, mert enélkül alig mozdulnak meg a dolgok. És persze szórólapozókra és adakozókra.

Áldjon meg az Úr az Ő hatalmas gazdagsága szerint.
Kma adminisztráció és a vezetők 
https://www.kma-hu.com/

UI: kérünk mindenkit, hogy regisztráljon újra itt:
https://kma-hu.com/forum/

 
Együtt dolgozunk egy játékkészítő csoporttal.
A játékokon keresztül több milliárd ember elérhető lenne a világon (az afrikaiak és ázsiaiak viszik az ingyen letölthetőt, mint a cukrot), mert a WIKIPEDIA szerint majdnem 8 milliárd mobil van forgalomban jelenleg és két milliárd PC.
A keresztények ezt nem használják ki, sajnos.
Ha van kedved, csatlakozz. 


A játékkészítő csoport látogatói az elmúlt napokban (okt. első napjai, 2020).
A KMA hatalmas részt vállalt az ingyenesen letölthető játékok kifejlesztésében


A világban, a fiatalok között szinte már minden a játékok körül forog, és a kereszténységnek erre sincsen eddig szinte semmi válasza. Ima és anyagi támogatás híján elakad az egész, már a kezdeteknél.
Volt, hogy megközelítettünk keresztény programozókat, de nem segített egyik sem, mert ezek az emberek döbbenetes pénzeket (itthon egy milliótól felfelé, havonta) tudnak keresni a világi (tehát általában ördögi) játékok tervezésében.
Áldja meg az Úr őket, de erre az oldalra is jöhetne egy kis segítség.
Honlap:  https://christian-games-online.com/


Ajánlott film:

ELSZABADULT KEGYELEM
https://www.filmnet7.com/fn1/81-elszabadult-kegyelem-2013

MEGRENDEZETT HAZUGSÁGOK

 

MEGRENDEZETT HAZUGSÁGOK
Ha megnézel egy órát, [ ... ]

Tovább...
Új-kódolású emberek jelentek meg a földön

Új-kódolású emberek jelentek meg a földön
  Mint [ ... ]

Tovább...
ISTEN SOHA NEM ADJA FEL (a fekete bárányt)

ISTEN SOHA NEM ADJA FEL (a fekete bárányt)
David Wilkerson
Fordítás: [ ... ]

Tovább...