Jézus a Mátrixban (RPG játék magyarul- Windows)
Egy szerepjáték (RPG - Role-Playing Game) ami a virtuális térből ki tud lépni a való világba, és képes az embereket Isten felé fordítani. Rávezetheted a felebarátaidat, ismerőseidet, családtagjaidat a menny felé vezető útra, az örök élet felé tartó ösvényre.

(English version - Jesus in the Matrix v.1.1 RPG GAME)


Kattints a letöltőgombra a játék letöltéséhez 
(Win. 32-64 bit), méret 363MB.
A játékot nem kell telepíteni.
A csatolt használati utasításban megtudhatsz mindent, kezdő RPG játékosként is.


   Adrive.com letöltés

 Google Drive letöltés


Gameplay - Játékmenet
 
  

  
https://youtu.be/psFgsbp1j6M  Játékkártyák

nyomtatott verzió megrendelhető lesz hamarosan (32 különböző egy pakliban).


Elajándékozhatod őket iskolákban, munkahelyeken, szórakozóhelyeken...


Nem kell reklámozni sem. El fogják kérni tőled, amint közszemlére teszed.
Isten igazságában nagy erő van. Az emberek szomjazzák Isten valóságát.


SZPONZOROKAT ÉS TÁMOGATÓKAT KERESÜNK A JÁTÉK TOVÁBBFEJLESZTÉSÉHEZ


A "történet":
A "történet" egy váratlan eseménnyel kezdődik, a hős (Jézus) halálával, de aki hamarosan feltámad. Ez teszi hitelessé őt, olyasmit mutat be, amire korábban senki sem volt képes. A halál idején olyan megdöbbentő események történtek, hogy ebben az első jelenetben lefagyasztottuk a Mátrixot, mert ezáltal tudjuk jobban szemügyre venni a részleteket. Tehát itt az idő, mutassuk meg a kereszténységünk lényegét: a képességet, hogy Isten üzenetét felfedhessük a világ számára.A játék fő célpontjai:
1. Kibrázolja azokat a részleteket, amelyek elengedhetetlenek lehetnek az üzenetet terjesztő keresztény ember számára.
2. A nem-hívők megtalálhatják az utat az örök élethez, amely Krisztus.
3. Új módszereket javasol az evangélizációban, feltárva azokat az akadályokat, amelyeket egy hívő vagy akár egy nem-hívő tapasztal.
4. Aktiválja a bennünk lévő adottságokat.
5. Olyan közösséget hoz létre, ahol mindenki kifejtheti véleményét, meggyőződését vagy hitét.
6. A játék megpróbál bibliai válaszokat adni különféle társadalmi problémákra és jelenségekre.

A játék lényege:
A játék megpróbál rámutatni arra hogy mi okozza azt az embereknél az Istentől való elfordulást, ezáltal tájékoztatva a játékosokat az evangelizáció fontosságáról.
Olyan helyzeteket integrálunk a játékba, amelyek lehetővé teszik a nem-hívők problémáinak a megértését és az arra való reagálást.
A világegyetem legfontosabb eseménye Jézus Krisztus halála volt a kereszten.
Ez volt az a pillanat, amely örökre megváltoztatott mindent a mennyben, a földön és a föld alatt:

Jézus pedig ismét hangosan felkiáltott, és kilehelte lelkét. És íme, a templom kárpitja felülről az aljáig kettéhasadt. A föld is megrendült, és a sziklák megrepedeztek. Sírok nyíltak meg, és sok elhunyt szent teste feltámadt. Ezek kijöttek a sírokból, és Jézus feltámadása után bementek a szent városba, és sokaknak megjelentek. A százados pedig és akik vele őrizték Jézust, látva a földrengést és a történteket, igen megrémültek, és azt mondták: Valóban Isten Fia volt ez! 
Máté 27:51-54

A sátánt és seregét lefegyverezték, Isten minden név fölé emelte Jézus nevét (Fil. 2:9), Jézust a halálból feltámasztotta, s a mennyben jobbjára ültette, minden fejedelemségnek, hatalomnak, erőnek és uralomnak, s minden néven nevezhető méltóságnak fölé emelte, nemcsak ezen a világon, hanem az eljövendőben is. Mindent lába alá vetett, őt magát meg mindenek fölött az egész Egyház fejévé tette. (Ef. 1:
20-23). Egy út van az örök élet felé, csak el kell fogadnunk Krisztus áldozatát, és meg kell cselekednünk az ő beszédeit.

A játék kiemeli a megváltás lényegét, a keresztre feszítés, a feltámadás és a mennybemenetel fontosságát. Megmutatja, kik voltunk korábban és kik vagyunk a megváltás után, és azt is, hogy Isten minden név fölé emelte Jézus nevét. A játék során kis evangélistává válhatsz, ha már keresztény vagy. 

Nem-hívőként olyan dolgokat fogsz felfedezni, amelyeket eddig elrejtettek előled.
A játékkártyák (***) nyilak lehetnek a kezedben, ha kiosztod őket, mert Isten felé fordíthatják az emberek szívét. Isten szava végre behatolhat az emberek életébe, és összetörheti a hazugság (a Mátrix ****) bilincseit, hogy bárki, aki megértette és elfogadta Jézus áldozatát, szabadon láthasson és lélegezhessen.
*** elküldheted e-mailben, vagy odaadhatod a nyomtatott változatokat.
**** A Mátrix az az átkozott világ, ahol az emberek lelkileg meghaltak és nincsenek kapcsolatban Istennel. A hazudott világkép a szemük előtt megakadályozza őket abban, hogy meglássák az igazságot.
Hogyan játsszuk a játékot:
Jézus azért jött, hogy lerombolja az ördög munkáit. Tehát megnyílt az út Isten felé, de sokan ezt vagy nem hiszik el, vagy jól érzik magukat a börtönben. A te feladatod most az, hogy megtaláld az elrejtett üzeneteket (jelenleg 32 létezik), megfejtsed azokat, és mindenki számára láthatóvá tegyed. Minél több üzenetet teszel láthatóvá a nem hívők számára, annál többen fognak dönteni úgy, hogy elhagyják a Mátrixot. A végső döntés, hogy elhagyják a kárhozat útját, a TRANSZFORMÁCIÓS PONTOKNÁL történik. Jelenleg öt ilyen transzformációs pontunk van. A következő frissítések során ez a küldetés nehezebbé fog válni, emelt szintű nehézségekkel fogtok majd találkozni. A játék a bibliai részek megoldásával teljesedik ki, amelyekre a nem hívőknek (a kék ruhások) szükségük van. És akkor eljöhet az idő, hogy te is kilépj a virtuális térből, és a való életben hirdesd Isten megváltó üzenetét. Ebben  sok segítséget fogunk nyújtani neked a jövőben is.


Ez az első játékjelenet (lesz több tucat a jövőben) azt a pillanatot szemlélteti, amikor Jézus kilehelte a lelkét. A Mátrixot (a világot, amilyennek ismertük) legyőzte (Jn 16:33), az igák összetörtek, kihirdették a foglyok szabadon bocsátását (És. 58). Aki elfogadja az üdvösséget, a Bárány vére által, a kereszt által, kijöhet a Mátrixból, és beléphet Isten jelenlétébe. De... sok ember nem tud erről. Tehát fontos lenne az, hogy megosszuk ezeket az üzeneteket másokkal is, hogy nekik is örök életük lehessen.
És ez az, amit megtehetsz a játékon belül és akár a játékból kilépve, a játékon kívül is.
Rengeteg anyagot fogunk közzéadni a jövőben (plakátok, játékkártyák, szórólapok, fotók, videók, zenék, videóklipek stb...)


Játékkártyák
nyomtatott verzió megrendelhető lesz hamarosan (32 különböző egy pakliban).SZÓRÓLAPOK
A szórólapokat ki tudod nyomtatni magadnak (a lap alján van két A4-es, nyomtatásra kész verzió) és szétoszthatod a lakóhelyeden vagy bárhol.
Hatalmas áldás van azokon, akik Isten üzenetét közvetítik! Próbáld ki magad. Nyomtatható változatok. Kattints a képre, és mentsd le a megjelent változatot.
Nyomtassad ki A4 formátumban és szeleteld fel négy felé, mielőtt kiosztanád.


Ha sokat szeretnél egyszerre kiosztani, írj nekünk egy emailt vagy telefonálj.


Mobil: 06 

videójáték olyan elektronikus játék, amely a felhasználói felülettel (monitor pl.) való folyamatos kölcsönhatást foglal magában, valósidejű vizuális visszajelzést hoz létre a két- vagy háromdimenziós megjelenítő eszközön

#Játékok magyarul, #keresztény játékok, #keresztény MMO, #keresztény RPG, #bibliai játékok, #lövöldözős játékok, #videójátékok #ingyenes játékok #ingyenesen letölthető játékok #ingyenes android játék